KALBİNİ DİNLE KONULU KONFERANS BU GÜN GERÇEKLEŞTİ

12.02.2018
122201817354563.jpg
KALBİNİ DİNLE KONULU KONFERANS BU GÜN GERÇEKLEŞTİ

Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Kalbini Dinle konulu konferans bu gün gerçekleşti.

Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Kent Konseyi Emekliler Meclisi tarafından ortaklaşa düzenlediği Kalbini Dinle konulu konferans, bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Kent konseyi Emekli Meclisi Başkanı Metin Aydos Koordinatörlüğünde gerçekleşen Kalbini dinle konulu Konferansa Karamürsel Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Mesut Çetinkaya, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Karamürsel Kent Konseyin Başkanı Mesut Çalık, STK’lar ve Karamürselli vatandaşlar katıldı. Uzman Kardiyoloji Doktoru Murat Fazlıoğlu ve Diyetisyen Yağmur Atan’ın sürükleyici konu anlatımları ile gerçekleşen konferans, Kalp - Damar sorunları ve beslenme çözümlerini konu alınarak Karamürsel halkı ile paylaşıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konferansın ardından sahneden ayrılan uzman ekip, dinleyicilere kendileri ile buluşup verimli bilgi alış verişi yaptıkları için teşekkür ettiler.