KAPALI YÜZME HAVUZU SONA YAKLAŞIYOR

30.05.2018
30520189855422.jpg
KAPALI YÜZME HAVUZU SONA YAKLAŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından inşaatı gerçekleştirilen Karamürsel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karamürsel’e kazandırılmasına sayılı günlerin kaldığı Kapalı Yüzme Havuzu18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilip toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde inşa edilecek. Alt zemin katta bay ve bayan spor salonları, mescit, mekanik ve elektrik teknik odaları ve tuvalet bulunacak. Üst zemin katta 12,50 m çarpı 25,00 m ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 m çarpı 7 m çocuk havuzu kafeterya, soyunma odaları, idari ofisler ve seminer salonu yer alacak. 1.kat ise spor salonları, 150 kişilik tribün ve wc’lerden oluşacak. Metal kenet saç ile çatısı yapılacak olan yapının çevresinde, andazit plaktaş ve bordür malzemeleri kullanılacak.