KARAAHMETLİ MAHALLESİ TAŞ DUVARI ÇALIŞMASI

09.11.2017
9112017104658796.jpg
KARAAHMETLİ MAHALLESİ TAŞ DUVARI ÇALIŞMASI

Karamürsel Belediyesi ekipleri tarından Karaahmetli mahallesi taş duvarı çalışmaları sona erdi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatı ile başlatılan çalışma kapsamında mezarlık çevresindeki taş duvar çalışmalarının bir çoğunun bitmesinin ardından geriye kalanlar hızla devam ediyor. Son olarak Karaahmetli mahallesinde yapılan çalışma kapsamında 750 metre uzunluğunda 2 metre yüksekliğinde taş duvar örülerek mezarlık çevre düzenlemesi tamamlandı. Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında doğal zenginlikleri göz ardı edilmeden yol kenarındaki ağaçların çevresi taş duvar ile örülerek hem vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği banketler, hem de ağaçlarımızı kesmeden koruma altına almak amaçlandı. Karaahmetli mahallesindeki vatandaşlarında takdirini alan çalışma, Karamürsel Belediyesinin ağaçları kesmeyerek alternatif çözümler ile ağaçlarımızın koruma altına aldığını ortaya koyuyor.