KARAAHMETLİ MAHALLESİ ÜST YAPISI TAMAMLANIYOR

16.11.2017
161120179157538.jpg
KARAAHMETLİ MAHALLESİ ÜST YAPISI TAMAMLANIYOR

Karamürsel Belediyesi ekipleri tarafından yapılan projede, Karaahmetli Mahallesi Üst yapıları tamamlanıyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından yakından takip edilen Karaahmetli yol projesinde toplamda 26.000 m2 parke yol yapım çalışmaları sona yaklaşıyor. Karaahmetli vatandaşların hak ettikleri yaşam standartlarına yükselmesi amaçlanan proje Yol Medeniyettir düsturu ile yapılarak en kısa zamanda tamamlanması amaçlanıyor. 26.000 m2 alanın parke ile kaplanmasını sağlayacak çalışmalar için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden Karaahmetli mahallesi sakinleri, Başkan Yıldırım’ın her zaman yanında olduklarını belirterek yaptıkları ve yapacakları projeler için şimdiden kendisine teşekkür ettiler.