KARAMÜRSEL BELEDİYESİ BİRİM AMİRLERİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

23.01.2018
2312018141322674.jpg
KARAMÜRSEL BELEDİYESİ BİRİM AMİRLERİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen Kişisel Farkındalık ve Etkin Liderlik Eğitimi programı belediye birim müdürleri tarafından gerçekleştirilen katılım ile gerçekleşti.

Karamürsel belediyesi tarafından düzenlenen birim müdürlerine yönelik Kişisel Farkındalık ve Etkin Liderlik Eğitimi programı tam katılım ile gerçekleşti. Profesyonel koç ve danışman Ali Alper Çeltek tarafından verilen konferans ve birebir eğitim programı, Kişisel Farkındalığın ve Etkin Liderlik vasıflarının taşınması gereken pozisyonlarda bireylere katkı sağladı. Yaklaşık 6saat süren eğitim ve verimlilik toplantısında görsel ve somut teknikler ile anlatım sağlayan Ali Alper Çeltek programın sonunda katılımdan ve gördüğü ilgiden ötürü birim müdürlerine teşekkür ederek, bu tarz eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirtti.