KARAMÜRSEL BELEDİYESİ EREĞLİ KURS MERKEZİ AÇILDI

08.05.2017
852017153827849.png

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ EREĞLİ KURS MERKEZİ AÇILDI

Karamürsel Belediyesi Ereğli Kurs Merkezinde verilen Giyim, El Sanatları ve Makine Nakışı kurslarına katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi açıldı.

Sergilerin açılış törenine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı Vekili Ali Karacan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Gülbaş, Ak Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı,  Kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun  Konuşmalarının ardından Örgü, El Sanatları ve Dikiş sergilerinin açılış kurdelesini Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve kurs öğretmenleri birlikte kesti.

Kurs Sorumlusu Hatice Akkaya ve Kurs Öğretmenleri Nurdan Doğanay, Serpil Küçükçalık ve  Kevser Aydın nezaretinde eğitimlerini tamamlayan kursiyerler yaptıkları el emeği ve göz nuru çalışmalarını sergiledi.