KARAMÜRSEL BELEDİYESİ PERSONELİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

22.01.2018
2212018102747523.jpg
KARAMÜRSEL BELEDİYESİ PERSONELİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Etkin İletişim Becerileri’’ konulu eğitim programı psikiyatrist Uğur Zeren tarafından verildi.

Karamürsel belediyesi tarafından düzenlenen Belediye Hizmet Binası çalışanlarına yönelik ‘’ Etkin İletişim Becerileri ‘’ program Psikiyatrist Uğur Zeren tarafından neşeli bir eğitim programı ile dinleyenlere aktarıldı. Profesyonel koç ve danışman Ali Alper Çeltek ve Psikiyatrist Uğur Zeren tarafından verilen konferansta, Etkin İletişim Becerilerinin nasıl arttırılması gerektiği sözel ve şematik bir biçimde anlatıldı. Yaklaşık iki saat süren eğitim programının sonunda katılımdan ve gördüğü ilgiden ötürü Karamürsel Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden Uğur Zeren, bu tarz eğitim programlarının önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini belirterek salondan ayrıldı.