KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

05.06.2017
562017134853856.png

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediyesi ramazan ruhunu yaşatmak için birbirinden farklı etkinlikler ile 11 Ayın Sultan'ını coşku ile yaşatıyor.

Etkinlikler kapsamında İlhan Çınar Alanında düzenlenen Semazen gösterileri, Animatörler ile eğleneler, Yarışmalar, Kukla gösterisi ve Ateşbaz gösterileri sergilenmeye devam ederken , Karamürsel Halkı her geçen gün katılımı arttırarak duydukları memnuniyeti dile getiriyor. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen etkinliklere Karamürselli halkı büyük ilgi gösterirken, birbirinden farklı organizasyonlara imza atan Karamürsel Belediyesi, perşembe ve Cuma günleri dışında her gün birbirinden farklı etkinlikler ile Karamürsel halkını buluşturmaya devam edecek. Ramazan Etkinliklerine tüm halkımızı davetlidir.