KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ŞEHR-İ ŞAHANE İLE DEVAM EDİYOR

28.05.2018
28520189532977.jpg
KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ŞEHR-İ ŞAHANE İLE DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programlarda Karamürsel’in konuğu Cengiz Küçükayvaz ve ekibi oldu.

Karamürsel Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Televizyon ve Sinema Sanatçısı Cengiz Küçükayvaz ve ekibi tarafından İlhan Çınar alanında Şehr-i Şahane adlı orta oyunu sahnelendi.
İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programda Cengiz Küçükayvaz ve ekibi tarafından birbirinden güzel skeçler canlandırıldı.
Sanatçı Küçükayvaz tiyatro sonrasında yapmış olduğu açıklamada, Karamürsel’de iyi bir tiyatro izleyicisi olduğunu belirterek, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında coşkulu ve cana yakın seyirciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tekrar güzel etkinliklerle geleceklerini söyledi.