KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

01.06.2017
16201792510250.png

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ramazan ruhunu yaşatmak için birbirinden farklı organizasyonları Karamürsel Halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında İlhan Çınar Alanında Çocuk tiyatrosu, Meddah ve Jonglör gösterileri sergilenmeye devam ederken, Karamürsel Halkı her geçen gün katılımı arttırarak duydukları memnuniyeti dile getiriyor. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen etkinliklere Karamürselli halkı büyük ilgi gösterirken, birbirinden farklı organizasyonlara imza atan Karamürsel Belediyesi, 3 Haziran Cumartesi gecesi saat 21:30’da Açık Hava sinemaları kapsamında ‘’ GÖRÜMCE’’ adlı yerli film gösterimini Karamürsel halkı ile buluşturmayı amaçlarken, Ramazan Etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyor.