KARAMÜRSEL BELEDİYESİ ZABITA PERSONELİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

18.10.2018
18102018122813801.jpg
KARAMÜRSEL BELEDİYESİ ZABITA PERSONELİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Etkin İletişim Becerileri’’ konulu eğitim programı psikiyatrist Uğur Zeren tarafından verildi.

Karamürsel belediyesi tarafından düzenlenen Belediye Zabıta ekiplerine yönelik ‘’ Etkin İletişim Becerileri ‘’ program Psikiyatrist Uğur Zeren tarafından neşeli bir eğitim programı ile dinleyenlere aktarıldı. Psikiyatrist Uğur Zeren tarafından verilen konferansta, Etkin İletişim Becerilerinin nasıl arttırılması gerektiği sözel ve şematik bir biçimde anlatıldı. Yaklaşık iki saat süren eğitim programının sonunda katılımdan ve gördüğü ilgiden ötürü Karamürsel Belediyesi zabıtalarına teşekkür eden Uğur Zeren, bu tarz eğitim programlarının Vatandaşlar ile daha sağlıklı iletişimler kurulabilmesi için son derece gerekli olduğunu ve yerinde bir eğitim programı olduğunu belirterek, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik etti.