KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN AŞUK İLE MAŞUK

08.06.2017
86201792252324.png

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN AŞUK İLE MAŞUK

Karamürsel Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında ki şovlar tüm izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

İlhan Çınar alanında düzenlenen Karamürsel Belediyesi ramazan etkinlikleri çocuk programları kapsamında Karamürsellilerin konuğu bu sefer Aşuk ile Maşuk ve  İbiş oldu. İftardan hemen sonra hazırlıklara başlayan Animasyon ekipleri her akşam saat 21:30’da gösterilerine başlayarak tüm Karamürselli vatandaşlara ve çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Gün içerisindeki streslerini atmalarına ve iftardan sahura kadar olan vakitlerinin dolmasını sağlayan Karamürsel Belediyesi Ramazan Etkinlikleri ekibi, Perşembe ve Cuma akşamları dışında her akşam saat 21:30’da ilhan çınar alanında düzenlenen etkinliklere hız kesmeden devam ediyorlar