Karamürsel Devlet Hastanesinde Diyaliz ve MR Ünitesi Hizmete Açıldı

09.06.2018
96201823236597.jpeg Karamürsel Devlet Hastanesinde Diyaliz ve MR Ünitesi Hizmete Açıldı Karamürsel Devlet Hastanesindeki Diyaliz bölümü, MR Ünitesini ve yenilenen Tomografi cihazı törenle hizmete açıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada; Halkımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak, kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek adına yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi yenilenmiştir. Günümüz modern sağlık hizmetleri sunumunda fiziksel açıdan yetersiz kalan diyaliz ünitesi için, hastane bahçesine yeni bir bina yapılarak, 90 m² alanda hizmet veren ünite 190 m² alanda hizmet vermeye başlamış, hasta ve çalışanlarımıza daha konforlu bir ortam sunulmuştur. Aynı zamanda hastanemizde MR Ünitesi kurularak, hastalarımızın bu hizmeti hastanemizden alması sağlanmış ve çevre hastanelere hasta sevki azaltılmıştır’ dedi Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, daha sonra Diyaliz ve MR ünitesini gezerek, bilgi aldı. Protokol daha sonra hastanede yatan hastaları da ziyaret etti. Programa, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Şenol Ergüney, Karamürsel Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uzman Dr. Erkan Çelik, İlçe Sağlık Müdürü Ferhan Uğur, Kocaeli’ndeki Hastanelerin Baş Hekimleri, doktorlar, hemşireler ve personel katıldı.