KARAMÜRSEL EL ELE DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

06.12.2018
6122018152141244.jpg
KARAMÜRSEL EL ELE DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIMA ZİYARET

Karamürsel El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Mercan ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu üyeleri, kurdukları derneğin amaçları ve çalışmalarını Başkan Yıldırım’a aktardılar. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kendilerinin yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür ederek bundan sonra yapacak oldukları çalışmalarda başarılar diledi.