KARAMÜRSEL KADIN VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ AÇILIYOR

16.10.2018
16102018193957961.jpeg KARAMÜRSEL KADIN VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ AÇILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan proje kapsamında Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi tamamlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan proje kapsamında Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi son hazırlıklarını tamamlayarak Karamürsel’i kadınlara kapılarını açacak. İçerisinde Plates, Step, Aerobik, Zumba ve Yoga branşları bulunacak olan merkezde; Spor Salonu, Fitness Salonu, Kütüphane, Sosyal Alan, Soyunma Odaları, Çocuklar için Eğitim salonu, Konferans Salonu, Diyetisyen ve Fizyoterapist bulunacak. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Kadınlara ve çocuklara verdiği önem ile başlatılan projede kayıt işlemleri içerisinde bulunan danışmadan yapılmaya başlandı. Son hazırlıklar tamamlanmasının ardından açılışı töreni yapılacaktır.