KARAMÜRSEL MUHASEBECİLER ODASINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

25.08.2017
2582017154225782.jpg
KARAMÜRSEL MUHASEBECİLER ODASINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tülay Altınbayrak ve Oda üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım, Karamürsel Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tülay Altınbayrak ve oda üyesi muhasebecileri ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Muhasebeciler, Başkan Yıldırım’a yeni makamında başarılarının devamını diledi.