KARAMÜRSEL ÖZEL SINAV LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

11.05.2018
1152018121926168.jpg
KARAMÜRSEL ÖZEL SINAV LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Karamürsel Özel Sınav Lisesi son sınıf öğrencileri görkemli bir tören ile mezuniyetlerini ilan ettiler.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen Mezuniyet Töreni programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, diğer İlçe Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler eşlik etti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreni, Okulun Kurucu Başkanı Hadi Öz ve Okul Müdürü Nurgül Uluce’nin açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. Okul Birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Erdinç Bozkurt tarafından Başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi. Okul Müdürü Hadi Öz, Karamürsel Sınav Lisesi’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etmesinin ardından mezun olan öğrencilere diplomaları dağıtıldı. Mezuniyet belgelerinin öğrencilere dağıtılmasının ardından özlemle ve sabırsızlıkla beklenen Kep atma törenine geçilerek, tören taçlandırıldı.