KARAMÜRSEL’DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

28.10.2018
2810201814224522.jpeg KARAMÜRSEL’DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla start aldı. Atatürk anıtında düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK’lar, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı adına düzenlenen Tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarının Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla resmi tören sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıl dönümü kutlamaları yarın sabah 10:00’da İlhan Çınar alanında düzenlenecek etkinlikler ve saat 20:00’da Karamürsel Belediyesince düzenlenecek olan Fener Alayı ile devam edecek.