KARAMÜRSELSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

18.09.2017
18920171811929.jpg
KARAMÜRSELSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürselspor kulübü Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ makamında ziyaret ettiler.

Amatör sporlara verdiği maddi ve manevi destekten ötürü tüm Kocaeli de takdir ile karşılanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselspor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. 20 Eylül Çarşamba Akşamı evinde oynayacağı Karamürselspor – Gölcük spor hazırlık karşılaşmasına Başkan Yıldırım’ı davet eden Karamürselspor yönetimi, bu sezonda formda olduklarını ve bir üst lige çıkmak için mücadele vereceklerini açıkladılar. Şehrin takımı olan ve Sarı – Lacivert formanın bu yıl ki yönetim kadrosunu oluşturan ekibi makamında ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Maddi ve Manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğinin mesajını vererek, bu sezonda Karamürselspor’un yanında olduğunu belirtti.