KARAOSMANOĞLU VE YILDIRIM’DAN KARSAD ZİYARETİ

02.05.2018
252018212226674.jpg
KARAOSMANOĞLU VE YILDIRIM’DAN KARSAD ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Su altı Sporları Derneğinde bayanlar ile birlikte düzenlenen toplantıya katıldılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesinde sporu hayatlarına katan bayanlar ile KARSAD’ta bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ilçe Sağlık Müdürü Ferhan Uğur, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Başkanı Zeki Şirinoğlu eşlik etti. Karamürsel Programı kapsamında gününü bayanlara ayıran Başkan Karaosmanoğlu, katıldığı programların hepsinde ülkemizin girdiği seçim sürecinde bilinmesi gerekenleri ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlattı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, programa katılımlarından ötürü Başkan Karaosmanoğlu ve bayanlara teşekkür ederek, salondan ayrılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu uğurladı.