KARAR ARAŞTIRMA OFİSİ AÇILDI

11.10.2018
11102018163819145.jpg

KARAR ARAŞTIRMA OFİSİ AÇILDI

KARAR Araştırma- Danışmanlık- Veri Toplama Ofisi, Cihan Özer ve Serhat Cemal Aksoy tarafından gerçekleştirilen töreni ile bu gün açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Gücer İş Merkezinde faaliyet göstermeye başlayan KARAR Araştırma- Danışmanlık ve Veri Toplama Ofisinin açılışı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,  MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokol Üyeleri ve davetliler katılımları ile gerçekleşti.  Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım KARAR Araştırma- Danışmanlık ve Veri Toplama Ofisinin açılış kurdelesini keserek, İşletme sahibi Cihan Özer, Serhat Cemal Aksoy ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. İşletme sahipleri, tüm vatandaşlarımız adına yapacağımız araştırmalar, anketler ve Sosyolojik bilgi birikimleri gerekli yerlerde edineceğimiz bilgiler herkes için hayırlı olsun dediler.