KARMEK KURSİYERLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

22.01.2018
2212018144750507.jpg
KARMEK KURSİYERLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme ve Kurs Merkezi öğrencileri Askerlerimiz için yaptıkları boyunlukları Hakkari Yüksekova’ya gönderdi.

Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme ve Kurs Merkezine Bağlı kursiyerlerin kendi elleri ile yaptıkları boyunlukları Vatanı görevini icra eden Askerlerimize göndermesi, kamuoyu tarafından takdir ile karşılandı. Canları pahasına Vatanını koruyan Kahraman Türk Askerlerimize zorlu kış koşullarında üşümemeleri için düşünen Türk Anneleri iş başına geçti. Kendi el emekleri ile ördükleri yün boyunlukları Kahraman Türk Askerlerimize göndermek için toplanan kursiyerler ve Kurs eğitmenleri toplu fotoğraf çektirerek, gönderilecek olan boyunluklar ile beraber askerlerimize kendi yazdıkları mektupları da gönderdiler.