KARSAD 10. YIL KUTLAMALARI YAPILDI

15.05.2018
15520188124214.jpg
KARSAD 10. YIL KUTLAMALARI YAPILDI

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği ( KARSAD ) 10. Yıl kutlamaları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile coşkuyla kutlandı.

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği ( KARSAD )’nin kuruluşunun 10. Yılında yapılan etkinlikler çerçevesinde coşku ile kutlandı. KARSAD’ın kurucu ve onursal Başkanı olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılım sağladığı kutlamalarda kendisine İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Başkanı Zeki Şirinoğlu ve çok sayıda çocuk eşlik etti. Geleceğimiz Çocuklara Temiz Bir Deniz Bırakalım sloganı ile çocukları konu alan etkinlikler çerçevesinde İlizyon gösterileri, Palyaçolar, Osmanlı Macunu, Hamburgerler ve konserlerin olduğu etkinlik, gelecek nesillere temiz bir denizin bırakılması için öncelikli olan çocuklara çevre temizlik kuralları anlatıldı. Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasında bulunan çocukların da katıldığı 10. Yıl kutlamalarının açılışında çocuklar ile birlikte Pasta kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve protokol üyeleri 10 Yıldır iç ve dış turizme katkı sağlayan Derneğin uzun Yıllar hizmet vermesini temenni ederek pastayı kesti ve Dernek Başkanı Zeki Şirinoğlu’nu tebrik etti.