KARSADTAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

22.08.2017
238201794820200.png

KARSAD’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) Başkanı Zeki Şirinoğlu ve Dernek Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Karamürsel Su Altı Sporları Dernek Başkanı Zeki Şirinoğlu ve Dernek Yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Zeki Şirinoğlu ve Yönetimi, ayrıca Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan Ziyarette yeni makamının hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ile Başkan Yıldırım’a hediyesini takdim eden Zeki Şirinoğlu, yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.