KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI BU GÜN GERÇEKLEŞTİ

06.11.2018
611201815463726.jpg
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI BU GÜN GERÇEKLEŞTİ

2018 Kasım ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bu gün gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan Kasım ayı meclis toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından 09.10.2018 tarihli meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı. 1 madde ve bir Komisyon Raporundan oluşan Kasım Ayı Meclis toplantısında yer alan maddeler;
KOMİSYON RAPORU
İlçemiz sınırları içerisinde hizmet veren yapı müteahhitleri ile ilgili konunun komisyon raporu doğrultusunda (süre uzatımının) görüşülmesi.
GÜNDEM
1-) İlçemiz Kayacık Mahallesi, 199 ada, 26 parsel ile 77 parsel üzerinde bulunan mevcutta olup imar planında bulunmayan imar yolunun 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına işlenmesi ile ilgili ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yazısı.