KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

01.11.2017
111201717319562.jpg
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2017 Kasım Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bu gün gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan ve 3 maddeden oluşan Kasım ayı meclis toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından 18.10.2017 tarihli meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı.
3 Maddeden oluşan Kasım ayı Meclis toplantısı günde maddeleri ise şöyle;
1)- Belediye taşınmaz malların takası, devri ve satışı ile ilgili türlü işler Komisyon raporu,

2)- Süresi dolan Türlü İşler Komisyonunun yeniden belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün yazısı,

3)- Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden belediyemizce kullanılmak üzere bedelsiz olarak bir adet otobüsün tahsis talebi ile ilgili yazısı oldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Maddeden oluşan Kasım ayı meclis toplantısını tek tek oylamaya sunarak kabul edilmesinin ardından bir sonraki meclis toplantısı tarihini belirterek toplantıyı sonlandırdı.