KAYMAKAM HİKMET ÖZBAĞCI İLKÖĞRETİM OKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

30.10.2017
30102017161118659.jpg
KAYMAKAM HİKMET ÖZBAĞCI İLKÖĞRETİM OKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu yönetimi ve Okul Aile Birliği yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri arasında Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu Müdürü Özden Seferoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Sermin Gürses ve yönetimi yer aldı. Okul Aile Birliği Başkanlığında güven tazeleyen Sermin Gürses ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürü Seferoğlu ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ziyarette bulundular. Ziyaret konusunda ayrıca Karamürsel Belediye Binası ve Kent Meydanını İlçemize kazandırdığından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu yönetimi, Okulları adına her zaman maddi ve manevi yardımlarını esirgemediği için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.