KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
22820179585877.png
KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Konsey Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ve Yönetimi, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.