KIZ MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

22.09.2017
2102017153952789.png
KIZ MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Adem Çalik, Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Demirci ve yönetimini ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını dilediler.