KIZDERBENTLİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

16.08.2017
188201710144443.png
KIZDERBENTLİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kızderbentliler Dernekği Başkanı Tahir Altun ve Dernek Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Kızderbentliler Derneği Başkanı Tahir Altun ve Dernek Yönetimi ve Kızderbent Spor Başkanı Cevat Yücebağ oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Tahir Altun ve yönetimi, gelecek yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ederek, Kızderbent Sporun sembolik hediyesini takdim ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırla yan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.