KIZILAY BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

29.09.2017
2102017151258492.png
KIZILAY BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

Karamürsel Kızılay şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar ve yönetim kurulu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Meydanı ve Belediye Hizmet Binasının bitmesinin ardından yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Karamürsel Belediyesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri, Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, Kızılay Kocaeli Bölgesi Kan Sorumlusu Gülden Ünal ve yönetim kurulu üyeleri oldu. 28- 29 Eylül tarihleri arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi önünde kurulan standlarda kan bağışlarını kabul edeceklerini belirten Kızılay sorumluları, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım önderliğinde tüm Karamürsel Halkını bu sosyal sorumluluk projesine davet ettiklerini açıkladılar. Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, kendilerine Maddi ve Manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek, özel olarak yaptırılmış plaketi takdim etti.