KIZILAY YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

09.08.2017
168201711134865.png
KIZILAY YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, ve Kızılay ailesi olarak yardımlaşmaya gönül vermiş yöneticilerini ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Yusuf Ziya Alemdar, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını diledi.