KOCAELİ HAYVAN HAKLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

13.11.2017
1311201714265684.jpg
KOCAELİ HAYVAN HAKLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ve yönetim kurulu üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Yıldırım’ın bu gün ki konukları, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel’de hayvanlara ve Hayvan sever vatandaşlara verilen önemden ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek, tüm Karamürsel Halkını Hayvanlar ile birlikte yaşayarak daha da güzelleştirilebileceğini açıkladı. Geçtiğimiz aylarda Karamürsel Belediyesi tarafından sahil şeridine kurulan hayvan barınağı hakkında Karamürsel’in doğada yaşayan kedi ve köpeklere yuva olduğunu ve besin ihtiyaçlarını oradan gidererek sokak hayvanlarına sahip çıkıldığı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür tüm Karamürsel adına Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek’ten geldi.