KOCAELİSPORLULARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

22.09.2017
2102017155552257.png
KOCAELİSPORLULARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kocaelisporlular Derneği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Ağustos ayı içerisinde kurulan ve faaliyet göstermeye başlayan Karamürsel Kocaelisporlular Dernek Başkanı Ömer Kılınçsoy ve Dernek yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Karamürsel Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binasına geçilmesi üzerine Başkan Yıldırım’a haylırlı ve uğurlu olması temennilerini sunan Kocaelisporlular, Sporun ve sporcunun her daim yanında olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a kendilerini misafir etmelerinden ötürü teşekkür ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.