KOYGUN DEHA İLETİŞİM 2. ŞUBESİ AÇILDI

23.11.2017
23112017192459724.jpeg
KOYGUN DEHA İLETİŞİM 2. ŞUBESİ AÇILDI

Koygun Deha İletişim, 2. Şubesi ile birlikte Kartepe’de hizmete girdi.

İstasyon Mahallesi, Atakan Caddesi, No:11, Kartepe’de faaliyet göstermeye başlayan Koygun Deha İletişim’in açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez birlikte gerçekleştirdi. İş yeri kurdelesini kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı ve birçok davetli eşlik ederken; İş yeri sahibi Hasan Koygun’a iletişim sektöründe Karamürsel’de olduğu gibi Kartepe’de de başarılı ve hayırlı bir iş yeri olmasını temennisinde bulundu. İşletme sahibi Hasan Koygun; dualar okunarak açtığı 2. Şubesinde Kartepeli müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve bu sektörde Kartepe’de de marka haline gelmeyi planladıklarını belirterek, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.