MAYIS AYI ARA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

16.05.2017
1652017153823308.png

MAYIS AYI ARA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Karamürsel Belediyesi 2017 Mayıs Ayı ara Meclis toplantısı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan ve tek maddeden oluşan Mayıs ayı ara meclis toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından 02.05.2017 tarihli meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı.

Tek madde olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2016 yılı Kesin Hesap ve Yönetim Denetim Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu meclis gündeminde okunarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Oy çokluğu ile kabul edilen Plan Bütçe Komisyon raporunun ardından bir sonraki meclis toplantısının tarihini belirleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Mayıs ayı ara meclis toplantısını sonlandırdı.