MECAN CAFE RESTORANT AÇILDI

27.08.2017
2782017164423281.jpg
MECAN CAFE & RESTORANT AÇILDI

Karamürsel’de Ersin Özyılmaz tarafından Mercan Cafe ve Restorant gemisi bu gün açıldı.

Kayacık Mahallesi Marina İskelesinde faaliyet göstermeye başlayan ve Restoran konseptine bürünmüş Eğlence gemisi, Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım tarafından açıldı.
Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Karamürsel Mercan Cafe ve Restorantın sahibi Ersin Özyılmaz, müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve bu sektöre farklı bakış açıları getirerek, yerinde atılımlar yapacaklarını belirtti. Cafe ve Restoran konsepti ile denizin üstünde ister sıcak bir çay içileceği, ister taze mevsim balıklarının yenileceği farklı bir mekanı Karamürsel’e kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti. Açılış kurdelasını kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı, Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli eşlik etti.