MEHMET AKİF YILMAZ’DAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

26.12.2017
26122017104948498.jpg
MEHMET AKİF YILMAZ’DAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafiri Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Karamürsel’de katıldığı kahvaltı programının ardından Başkan Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Yılmaz, Belediye Başkanlığı hatıra defterine duygularını yazarak günün tarihi ile birlikte imzasını bıraktı Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Yıldırım’ın ev sahipliğinden ötürü kendisine teşekkür etti.