MEHMET ELLİBEŞ’TEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

20.09.2017
210201715251273.png
MEHMET ELLİBEŞ’TEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafiri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Mehmet Ellibeş, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Temmuz ayı itibari ile Hizmete Giren Karamürsel Belediyesi Hizmet Binasını Başkan Yıldırım eşliğinde gezen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Belediye Başkanlığı hatıra defterine duygularını yazarak günün tarihi ile birlikte imzasını bıraktı. Yapılan nezaket ziyaretinde mevkidaş misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.