MERKEZ TAKSİ DURAĞINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.08.2017
78201718413717.jpg

MERKEZ TAKSİ DURAĞINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Merkez Taksi Durağı şoföreleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Merkez Taksi Durağı Şoförleri ve Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Adem Sevinç yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Merkez Taksi yönetimi ve Oda Başkanı Adem Sevinç, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.