MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

04.08.2017
482017163635.jpg

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Milli Eğitim Şube Müdürü, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kandemir oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gelecek yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.