MOSTAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI

30.05.2018
3052018221037649.jpeg MOSTAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI Karamürsel Mostar Yardımlaşma Dayanışma Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen İftar programı bu akşam gerçekleşti. Karamürsel Mostar Yardımlaşma Dayanışma Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen İftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, davetliler ile yakından ilgilenerek programı düzenleyen Dernek Başkanı Mehmet Şirin ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Düzenlenen İftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Orhan Gülbaş ve dernek üyeleri eşlik etti. Ezan-ı Şerif in okunması ile oruçlarını açan Karamürsel Mostar Yardımlaşma Dayanışma Bilim Kültür ve Sanat Derneği Üyeleri, iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başta olmaz üzere tüm misafirlere teşekkür ettiler.