MÜFTÜLÜK TARAFINDAN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

05.06.2018
562018223613516.jpeg MÜFTÜLÜK TARAFINDAN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından düzenlen İftar programı İmama Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan organizasyon ile gerçekleşti. Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen İftar programı, İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bu akşam düzenlendi. İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in ev sahipliği yaptığı Programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Enver Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve çok sayıda davetli eşlik etti. İlçe Müftülüğüne Bağlı din görevlileri tarafından edilen dualar ile oruçlarını açan davetliler, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in 21. Akşamında huzur dolu anlar yaşadılar. Yapılan organizasyondan ötürü İlçe müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’i tebrik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Proğramlarına devam etmek üzere okuldan ayrıldı. Özdemir, yapılan iftar programına devletini kırmayıp katılan herkese teşekkür ederek, emeği geçenlere dualar etti.