MUHAMMED HANEFİ AKBULUT’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

02.03.2018
23201816410242.jpg
MUHAMMED HANEFİ AKBULUT’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Kocaeli Temsilcisi Muhamed Hanefi Akbulut ve Karamürsel temsilcisi İlyas Yentur, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki konukları Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Kocaeli Temsilcisi Muhamed Hanefi Akbulut ve Karamürsel temsilcisi İlyas Yentur oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan temsilcilere teşekkür ederek, yarım saat süren görüşme içerisinde TÜGVA çalışmaları hakkında bilgi aldı. , Karamürsel TÜGVA temsilciliğine atanan İlyas Yentur’u ayıca tebrik eden Başkan Yıldırım, yapacakları çalışmalardan ötürü kendilerine başarılar diledi.