MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

04.08.2017
48201716252332.jpg

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Muharip Gaziler Derneği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut ve Gazi Dernek üyerleri oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennilerinde bulunan Muharip Gaziler Dernek üyeleri, Karamürsel’e kazandırılan yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ve teşekkür ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.