MUSTAFA ALTUNTAŞ’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

11.08.2017
1682017111445658.png
MUSTAFA ALTUNTAŞ’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki konuğu, Karamürsel Kaymakamlık makamına vekalet eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş oldu.. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Altuntaş, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı atılacağı daha büyük projeler için başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kaymakam Mustafa Altuntaş’ın yapmış oldukları ziyaretten ötürü duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getirerek, yeni makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.