NAZMİ OĞUZ ORTA OKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

16.08.2017
188201710474505.png
NAZMİ OĞUZ ORTA OKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Nazmi Oğuz Orta Okulu yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Nazmi Oğuz Orta Okulu Müdürü Bilal Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Şara ve yönetimini ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını dilediler.