NAZMİ OĞUZ ORTAOKULU BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

01.12.2017
1122017113017331.jpg
NAZMİ OĞUZ ORTAOKULU BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Karamürsel Nazmi Oğuz Orta Okulu yönetimi ve Okul Aile Birliği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bugün ki misafirleri Nazmi Oğuz Orta Okulu Müdürü Bilal Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Şara ve yönetimini oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Nazmi Oğuz Ortaokuluna yapmış olduğu maddi ve manevi yardımlardan ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Okul Müdürü Bilal Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Şara ve öğretmenler, her daim yanlarında olduklarından ve her türlü desteği kendilerine sağladığından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür ettiler. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Nazmi Oğuz Ortaokulunun yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü memnuniyetini belirterek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.