NAZMİ OĞUZ ORTAOKULUNDAN AŞURE İKRAMI

19.10.2017
1910201716147155.jpg
NAZMİ OĞUZ ORTAOKULUNDAN AŞURE İKRAMI

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği aşure ikramında bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile düzenlenen aşure ikram programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Halk Eğitim ve Akşam Sana Okulu Müdürü Mustafa Yazıcı, Mürsel Gazi Lisesi Müdürü İsmail Güneysu, Öğretmen Evi Müdürü Sevgi Güney, Nazmi Oğuz Ortaokulu Müdürü Bilal Demir, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Şara ve yönetimi katıldı.
Aşure ikram programından önce okula gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Nazmi Oğuz Okul Müdürü Bilal Demir, kendilerini kırmayıp davetlerine icabet eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek Aşure ikram etti. Programın ardından Öğretmenler ve Öğrenciler ile birlikte kadrajın karşısına geçen Başkan Yıldırım, bu güzel anı ölümsüzleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.