ÖDÜLLÜ PASTA USTASI CAN MONTANA BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

16.03.2018
16320181642346.jpg
ÖDÜLLÜ PASTA USTASI CAN MONTANA BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Karamürsel Esnaflarından Engin Yılmaz ve ödüllü pasta ustası Can Montana, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Engin Yılmaz ve Ödüllü Pasta Ustası Can Montana oldu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Internationel Of Cake Pasta Yarışması ve Pasta & Çikolata festivalinde boy gösteren ve yaptığı Köpek Balıklı pasta ile dereceye giren Chef Can Montana ve Patronu Engin Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret ederek gelişmeleri aktardı. Kategorilerde dereceye giren Engin Yılmaz ve ekibini tebrik eden Başkan Yıldırım, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.